Τι είναι η αιδοιοπλαστική – πλαστική κόλπου;

Το Designer Laser Vaginoplasty (DLV) είναι η αισθητική χειρουργική ενίσχυση των αιδοιϊκών δομών, των μεγάλων χειλέων, του εφηβαίου, του περινέου, της εισόδου του κόλπου και του υμένα (βλ. εικόνα). Η πλαστική αιδοίου έχει προσφέρει δημιουργικές θεραπευτικές λύσεις σε ασθενείς από περισσότερες από 50 πολιτείες και 30 χώρες. Η τεράστια αυτή εμπειρία και δημιουργική εξειδίκευση μας καθιστά ικανούς να προβαίνουμε στο σχεδιασμό επεμβάσεων με αισθητικά κριτήρια που ανταποκρίνονται ταυτόχρονα στις ατομικές απαιτήσεις και τις επιθυμίες του ασθενούς.

Πολλοί μας έχουν ζητήσει να τους δώσουμε ένα παράδειγμα καλαίσθητου αιδοίου. Απευθυνθήκαμε στους ασθενείς μας και η απάντηση που πήραμε ήταν: τα μοντέλα του Playboy.

Παρά το γεγονός ότι η εμπειρία που διαθέτουμε μας καθιστά ικανούς να σχεδιάσουμε σχεδόν οτιδήποτε και αν ζητήσει κανείς, οι συνηθέστερες επεμβάσεις DLV που εφαρμόζουμε είναι οι εξής:

Μειωτική χειλεοπλαστική με λέιζερ

Σμίλευση των επιμηκών ή άνισων μικρών χειλέων (εσωτερικά χείλη) σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ασθενούς. Οι περισσότερες γυναίκες ομολογούν πως δεν θέλουν τα μικρά εσωτερικά χείλη να προεξέχουν πέρα από τα μεγάλα εξωτερικά χείλη. Πολλές γυναίκες φέρνουν μαζί τους περιοδικά Playboy, λέγοντας πως θέλουν να αποκτήσουν την εμφάνιση των μοντέλων. Με τη μειωτική χειλεοπλαστική με λέιζερ μπορούμε να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες κάθε γυναίκας. Οι τεχνικές χειλεοπλαστικής χρησιμοποιούνται επίσης για την αποκατάσταση περιπτώσεων που οφείλονται στη διαδικασία της γήρανσης, τον τοκετό, σε πληγές ή τραυματισμούς.

Μειωτική χειλεοπλαστική με λέιζερ με μείωση της ακροποσθίας

Προσφέρει γνήσιο αισθητικό αποτέλεσμα μοντέλου του playboy. Οι γυναίκες μας έχουν πει πως θέλουν το δέρμα να περιβάλλει κομψά την κλειτορίδα. Η μείωση του πλεονάσματος ακροποσθίας παρέχει την επιθυμητή αισθητική ενίσχυση του κλειτοριδικού δέρματος. Στις περισσότερες περιπτώσεις γυναικών που επιλέγουν τη μειωτική χειλεοπλαστική απαιτείται μείωση της ακροποσθίας για την επίτευξη ολοκληρωμένου αισθητικού αποτελέσματος.

Περινεοπλαστική με λέιζερ

Για την ανάπλαση του περινέου που παρουσιάζει χαλάρωση ή γήρανση. Με την επέμβαση αυτή χρησιμοποιείται επίσης για την αποκατάσταση της χαλάρωσης των μεγάλων χειλέων (εξωτερικά χείλη) και των μικρών χειλέων. Συνολικά, η επέμβαση παρέχει νεανική και καλαίσθητη εμφάνιση του αιδοίου.

Αυξητική χειλεοπλαστική

Προσφέρει αισθητική ενίσχυση και νεανική εμφάνιση των μεγάλων χειλέων μέσω μεταμόσχευσης αυτόλογου μοσχεύματος (αφαίρεση λίπους από τον ασθενή μέσω λιπογλυπτικής και μεταμόσχευσή του στα μεγάλα χείλη).

Λιποπλαστική αιδοίου

Για την απομάκρυνση του ανεπιθύμητου λίπους από το εφηβαίο και τα άνω τμήματα των μεγάλων χειλέων. Μέσω της λιπογλυπτικής μπορεί να επιτευχθεί εξομάλυνση των άκομψων προεξοχών λίπους στην περιοχή, για τη δημιουργία ενός καλαίσθητου περιγράμματος.

Προγραμματίστε το ραντεβού σας

Συνδυασμός DLV & LVR

Οι επεμβάσεις LVR και DLV μπορούν να διεξαχθούν από κοινού. Μπορούν επίσης να διεξαχθούν σε συνδυασμό με τις περισσότερες χειρουργικές επεμβάσεις, συμπεριλαμβανομένων των πολύ δημοφιλών εξ αυτών, όπως η λιπογλυπτική, τα εμφυτεύματα στήθους, η μείωση στήθους, η κοιλιοπλαστική, η πλαστική της μύτης και η βλεφαροπλαστική.

Υμενοπλαστική (αναδόμηση του παρθενικού υμένα)

Για την αποκατάσταση του παρθενικού υμένα σαν να μην έχει συμβεί ποτέ τίποτα. Το Laser Vaginal Rejuvenation Institute κατανοεί τις ανάγκες γυναικών από κάθε κουλτούρα που επιδεικνύει ευαισθησία στα ζητήματα αυτά λόγω πολιτισμικών, κοινωνικών ή θρησκευτικών λόγων.

Προγραμματίστε το ραντεβού σας

Συχνές ερωτήσεις για την αιδοιοπλαστική (πλαστική αιδοίου)

Το Designer Laser Vaginoplasty πονάει;

Ο γιατρός μετά από συνεννόηση με τη γυναίκα επιλέγει το είδος της επεμβατικής τεχνικής που ταιριάζει καλύτερα στις επιθυμίες της. Η χειλεοπλαστική με laser, η λιποπλαστική αιδοίου και ο συνδυασμός DLV και LVR είναι οι πιο σύγχρονες και ανώδυνες μέθοδοι. Η αναισθησία μπορεί να διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα και σκοπός είναι πάντα η γυναίκα να μην αντιλαμβάνεται καθόλου πόνο κατά την διάρκεια της επέμβασης. H τοπική αναισθησία είναι προτιμότερη για την μικρότερη δυνατή επιβάρυνση του οργανισμού. Μετά από κάθε επεμβατική διαδικασία χορηγούνται παυσίπονα που καλύπτουν επαρκώς την οποιαδήποτε ενόχληση. Έτσι, ο φόβος του πόνου δεν χρειάζεται να σας απασχολεί.

Αν η γυναίκα αποφασίσει να προχωρήσει σε αιδοιοπλαστική πόσο σύντομα προγραμματίζεται η επέμβαση;

Συνήθως η πλαστική αιδοίου προγραμματίζεται άμεσα. Σε λίγες ημέρες δηλαδή η γυναίκα μπορεί να κλείσει ραντεβού για την πλαστική.

Πότε προτείνεται η πλαστική μεγάλων χειλέων αιδοίου;

Τα μεγάλα χείλη του αιδοίου κλείνουν την είσοδο του κόλπου και έτσι δεν επιτρέπουν στα μικρόβια να επηρεάσουν τον κόλπο. Επιπλέον προστατεύουν από τραυματισμούς, λόγω του λίπους που περιέχουν. Μερικές γυναίκες λόγω ανατομικής ιδιαιτερότητας έχουν πολύ μεγάλα χείλη αιδοίου, γεγονός που μπορεί να επηρεάζει το απλό ντύσιμο με στενά ρούχα, την καθαριότητα της περιοχής κ.α. Με την πλαστική μεγάλων χειλέων με laser λύνεται αναίμακτα και άμεσα αυτό το πρόβλημα. Το αιδοίο αποκτά νεανική όψη και πιο κομψή εμφάνιση.

Πότε προτείνεται η πλαστική μικρών χειλέων αιδοίου;

Όταν το μέγεθος των μικρών χειλέων ξεπερνάει το μέγεθος των μεγάλων χειλέων στο αιδοίο (υπερτροφικό αιδοίο), τότε δημιουργούνται προβλήματα στη γυναίκα που αφορούν τόσο την καθαριότητα όσο και την αισθητική εικόνα του αιδοίου. Ο λόγος άνισων χειλέων μπορεί να είναι ορμονικός ή κατασκευαστικός ή να έχει προκληθεί από τον τοκετό. Η αιδοιοπλαστική μικρών χειλέων είναι η συχνότερη επέμβαση που πραγματοποιείται στην περιοχή. Το περιττό τμήμα χειλέων αφαιρείται αναίμακτα και επιφέρει θεαματικά αποτελέσματα.

Ποιοι είναι οι συχνότεροι λόγοι που οι γυναίκες στην Ελλάδα επιλέγουν την πλαστική αιδοίου;

  1. Υπερτροφικά χείλη από κληρονομικότητα
  2. Συχνές μυκητιάσεις ή επιμολύνσεις λόγω της ανατομικής ιδιαιτερότητας
  3. Άσχημη ψυχολογία και ντροπή κυρίως στην σεξουαλική δραστηριότητα

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά Video